Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto ENNAKKOTILAUS ALEKOODIT Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Eniten ostetut
D-rengas, hitsattu D-rengas, hitsattu
0.22€  0.30€
Muovinen t-solki, musta Muovinen t-solki, musta
0.15€
Yksipuolinen rullasolki Yksipuolinen rullasolki
0.45€  0.60€
Suora pistosolki, musta Suora pistosolki, musta
0.40€  0.50€
Kaksipuolinen rullasolki Kaksipuolinen rullasolki
0.75€  1.00€
Löydä Antassu Facebookista
Instagram
Toimitusehdot / Edulliset ompelutarvikkeet
TILAUKSET:

Antassu toimittaa tuotteita vain Suomeen.
Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä/kirjautumista.
Tilauksesta lähetetään automaattisesti tilausvahvistus sähköpostiosoitteeseen.
Mikäli olet alle 18-vuotias, pyydä holhoojan suostumus tilauksen tekoon.
Hintoihin sisältyy alv 24%.

Jos teit tilauksen eikä se ole vielä lähtenyt ja haluaisit lisätä tuotteita, tee uusi tilaus ja valitse toimitustavaksi lisätilaus, jolloin et joudu maksamaan toimituskuluja uudelleen. Kirjoita vielä tilauksen yhteyteen, että haluat tuotteet samassa paketissa. Mikäli kuitenkin maksoit toimituskulut toiseen kertaan, niitä ei palauteta.


TOIMITUSKULUT:

Näet toimituskulut kassalla.
Yli 100 euron tilaukset (summa mahdollisten alennusten jälkeen) lähetetään ilman toimituskuluja.


TOIMITUS:

Tilaukset toimitetaan postitse tai valintasi mukaan Matkahuollon pakettina.

Mikäli jokin tilattu tuote on tilapäisesti varastosta loppu, tilalle lähetetään korvaava tuote tai hyvityskoodi, jonka voi käyttää seuraavan tilauksen yhteydessä tai puuttuva tuote hyvitetään suoraan Paytrailin kautta.

Nauhat toimitetaan yhtenäisinä (jos esim. tilaat 3kpl nauhaa, saat kolmen metrin pätkän kyseistä nauhaa). Silloin tällöin jostakin tuotteesta saattaa olla jäljellä vain pieniä pätkiä tai valmistustavasta johtuen nauhoissa voi olla katkoksia ja silloin nauhat lähetetään pätkissä. Mikäli tarvitset ehdottomasti yhtenäisen nauhan, ilmoita siitä tilauksen yhteydessä.

Sopimuksen mukaan myös nouto onnistuu; saat ilmoituksen sähköpostitse kun tilaus on noudettavissa sekä nouto-ohjeet.

Kirjeeseen mahtuvat lähetykset saapuvat postilaatikkoosi. Paketit noudetaan postista/matkahuollon toimipisteestä. Saat tekstiviestin, kun paketti on noudettavissa.

Huom! Mikäli valitset paketti
(automaatti)-vaihtoehdon, mutta tilauksesi voidaan lähettää tavallisena kirjeenä, saat sen suoraan postilaatikkoosi ykkösluokassa. Kirjeitä ei siis lähetetä pakettina.
Myöskään paketteja eli yli 3cm paksuja lähetyksiä ei lähetetä kirjeinä ja huomaathan siinä tapauksessa, että mikäli olet valinnut kirjevaihtoehdon, et voi valita paketin noutopaikkaa.
Ykkösluokan kirjeessä ja paketti-vaihtoehdossa toimituskulut ovat samanhintaiset.

Tilausten arvioitu toimitusaika on 1-5 arkipäivää
(paketit ja ykkösluokan kirjeet, kakkosluokan kirjeellä voi kestää useita päiviä kauemmin joten valitsethan kakkosluokan toimituksen ainoastaan mikäli tuotteilla ei ole kiire).

Ennakkotilaustuotteet

Näet ennakkotilattavissa olevat tuotteet >>täältä.

Huomaathan, että mikäli tilaat ennakkotilaustuotteita, koko tilauksesi toimitetaan samalla kertaa silloin kun ennakkotilaustuotteet saapuvat varastoon. Tällöin siis normaali toimitusaika (1-5 arkipäivää) ei päde. Mikäli tilauksellasi on kiire, tilaathan muut tuotteet ensin ja varastoon saapuvat ennakkotilaustuotteet vasta niiden saavuttua erillisellä tilauksella.

Puuttuvat tuotteet

Silloin tällöin varastosaldoissa voi olla pientä heittoa mm. tukkupakkausten vaihtelevien sisältömäärien takia. Loppuneita tuotteita ei toimiteta jälkitoimituksena vaan lähetän vain varastossa olevat tuotteet ja hyvitän puuttuvat tuotteet suoraan Paytrailin kautta tai saat puuttuvista tuotteista hyvityskoodin, jonka voit käyttää seuraavan tilauksesi yhteydessä. Hyvityskoodia käyttäessäsi saat seuraavan tilauksesi ilman toimituskuluja. Vaihtoehtoisesti hyvityksen sijaan saat korvaavan, samankaltaisen tuotteen.

 

MAKSAMINEN:

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, Joustoraha-lasku, Collector-lasku sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Antassu.com toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy.

Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lasku (Joustoraha)

Joustoraha on suomalainen  palvelu, jolla rahoitat nettiostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustorahaa voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustorahaa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty. 

Kun maksat joustorahalla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 5€. Joustorahalla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 5€ /lasku lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa. 

Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustorahasta osoitteessa www.joustoraha.fi


Lasku (Collector)

Collector-laskuasiakkaana voit tehdä ostoksia laskulla aina 1000 euroon asti. Collector lasku/osamaksu on ainoastaan yksityishenkilöille, ei yrityksille.

Laskuun lisätään ainoastaan laskutusmaksu, joka on 3 euroa. Laskuasiakkaan tulee olla 20 vuotta täyttänyt. Luottotiedot tarkistetaan.

Laskun maksun tapahtuessa maksuehtojen mukaisesti muita kustannuksia ei tule. Jos laskun maksu viivästyy, peritään 5 euron viivästysmaksu.

Laskuasiakkaana voit valita kaksi maksutapaa.Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen 24 kuukaudelle, jolloin sinusta tulee automaattisesti tiliasiakas.Tiliasiakkaalla on mahdollisuus jakaa lasku eriin oman taluodellisen tilanteensa mukaisesti, kuitenkin enintään 24 kuukaudelle. Laskuun lisätään korko (1,71%) ja laskutusmaksu, joka on 3 euroa.


Paytrail-tili

Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.

Lisää maksukortti (debit tai credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista.

Rekisteröidy ja liitä korttitietosi (debit tai credit) käyttäjätiliisi vain kerran. Palvelu on ilmainen.

Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa!

 

PALAUTUS/VAIHTO:

Tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tuote tulee olla jälleenmyyntikelpoinen eli käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Käyttäjä maksaa aiheuttamastaan vahingosta. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennen palautuksen tekemistä.

Palautus ja vaihto on maksullinen, posti- ja käsittelykulut 5,00€ vähennetään palautettavasta summasta. Myös noutamattomista lähetyksistä peritään 5,00€ maksu.

Palautus tulee tehdä postin asiakaspalautuksena käyttämällä Postin asiakaspalautuslomaketta, jolloin saat palautuksen lähtemään ilman erillistä maksua. Asiakaspalautuksen sopimustunnus 627889 on ilmoitettava Postissa, Matkahuollon asiakaspalautuskoodi on 9529164. Mikäli olet maksanut palautuksesta itse, summaa ei palauteta, mutta palautuskulut 5,00€ peritään kuitenkin normaalisti.

Huomioithan, että tilauksen palautuminen verkkokaupalle vie vähintään 2-5 arkipäivää, koska kaikki palautukset kiertävät Postin asiakaspalautusjärjestelmän kautta. Saatuani tuotteen takaisin palautan suorittamasi maksun. Jos palautat vain osan tuotteista, postimaksua ei palauteta.

Määrämittaan leikatuilla nauhoilla, kankailla, nahoilla ym. ompelutarvikkeilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.
Mittatilaustuotteilla (Antassu pannat, taluttimet ja vaatteet) ei ole palautusoikeutta. (Kuluttajansuojalaki 6. luku 15. pykälä) Mikäli mittatilaustuote kuitenkin on väärän kokoinen valmistusvirheen vuoksi, voi sen palauttaa ja vaihtaa uuteen.

Näidenkin tuotteiden kohdalla palautusoikeus voidaan myöntää tapauskohtaisesti.

Mikäli tilattu tuote on virheellinen ota heti yhteys sähköpostitse: info(at)antassu.com.

Palautusosoite on :
Antassu tmi
Rautatienpuistokatu 6 LH 105
28130 Pori

Peruutetusta kaupasta tai palautetusta tuotteesta maksetaan rahat tilillesi mahdollisimman pian.  Yleensä käsittelyaika on noin 1 viikko.

 

MUUT EHDOT:

Mikäli sivuilla esiintyy selviä lasku- tai kirjoitusvirheitä, Antassu.com ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita virheellisten tietojen perusteella. Asiakkaalle ilmoitetaan mikäli hinta ei ole se mitä tilauksen yhteydessä on ilmoitettu. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään.


Henkilörekisteri

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään Antassu.comin ylläpitämään asiakasrekisteriin. Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Ylivoimainen este (Force majeure)

Antassu.com ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Antassu.com:in vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Antassu.com:in toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tuotevastuu

Antassu.com ei vastaa huolimattomuudesta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. 

 

Ostoskori
0 kpl
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Toimitustavat
Nouto Porin varastolta0.00€
Nouto Postin pakettiautomaatistaTarvitaan paikkakunta
Matkahuolto Lähellä-pakettiTarvitaan paikkakunta
Postin kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana12.00€
Lisätilaus0.00€
Sähköpostilla0.00€
TOIMITUSAIKA ON NOIN 1-5 ARKIPÄIVÄÄ

Yli 100 € tilauksesta maksamme toimituskulut.

Tietosivut
Maksutavat
Tilaa uutiskirje
Tilaa verkkokaupan uutiskirje ja pysyt aina ajan tasalla.